Cherish verklapt hoe de vork echt in de steel zit: "Voor mij was het geen liefde"

Cherish verklapt hoe de vork echt in de steel zit: "Voor mij was het geen liefde"

Liefde maakt blind, wordt er wel eens gezegd. En in het geval van Timtation lijkt dat zeker te kloppen. Terwijl televisiekijkend Vlaanderen al van ver zag aankomen dat Cherish een geniepig spelletje speelde met Tim, werd hij toch halsoverkop verliefd op de verleidster. Maar die liefde was helemaal niet wederzijds.

Bloedzuiger

Uit beelden van 'Goede On Top' die nog niet eerder bekendgemaakt werden, blijkt dat Cherish helemaal niet in zwijm was gevallen voor de 30-jarige casanova. "Het is een lieve jongen en we hebben veel gelachen. Maar eerlijk gezegd was hij op dat moment meer mijn beste maat. We hadden het gewoon leuk en een klik, maar het was totaal geen love voor mij."

Meer zelfs. De Nederlandse kreeg het op een bepaald moment zelfs benauwd door zijn gezelschap. "Hij was heel erg close en opdringering", gaat ze verder. "Hij was net een bloedzuiger. Gewoon lijm."

Lees ook

Ziekenhuis

Nog meer slecht nieuws voor de (hopelijk toch) ex van Deborah. Tim is dit weekend met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dat was te zien via selfies op Snapchat. Volgens RTL had de beruchte deelnemer van 'Temptation Island' last van pijn in zijn achterhoofd, rug en schouders, en tintelingen in zijn arm en hand. Eerst dachten de artsen dat het om een hersenvliesontsteking ging, maar uiteindelijk bleek het om een geknelde zenuw te gaan.