Zo vier je het EK voetbal in stijl

Voetbal
Voetbal - Belga/ V.Lescaut

Zorg voor een gezellige setting

Vooraleer je je huis helemaal omdoopt tot een EK-walhalla, zoek je naar een leuke plek in huis waar je gezellig naar het voetbal kan kijken. Je kan op je terras een groot wit laken hangen en via een beamer naar de match kijken, of je kan het gewoon old school in je zetel via de televisie volgen.

Versiering

Tover ook de rest van je huis helemaal om in EK-stijl:

-Hang vlaggetjes op in de kleuren van Belgische vlag (of van het ander land waarvoor je supportert - wij veroordelen niet).

-Leg als supporter van de Rode Duivels duivelshoorntjes klaar, die de gasten bij binnenkomst moeten aandoen. Daarnaast geef je iedereen drie strepen in de Belgische driekleur op hun wangen.

-Laat iedereen T-shirt in het thema van de Rode Duivels aandoen

Eten en drinken

Bij het EK hoort natuurlijk ook eten en drinken. Er zijn heel wat snacks en drank gelanceerd in thema van het kampioenschap. Zo zijn er MNM’s en Napoleonsnoepjes in de Belgische driekleur en Cheetoschips in de vorm van een voetbal met kaassmaak. Daarnaast heeft Jupiler speciaal voor het EK bier in een rode kleur gemaakt. De smaak blijft volgens het biermerk net hetzelfde als een gewoon pintje, alleen de kleur is anders.

Maak een pronostiek

Daag je vrienden uit en laat hen voor de match een pronostiek doen. Voorzie voor de winnaar een leuke prijs.Wie op het einde van de match de juiste pronostiek heeft of er het dichtstbij zat, wint.