Op zoek naar een verrassing voor Valentijn? Met deze klassiekers scoor je ongetwijfeld

Op zoek naar een verrassing voor Valentijn? Met deze klassiekers scoor je ongetwijfeld

Sexy sieraad

‘Diamonds are a girl's best friend…'. De bevallige Marilyn Monroe zong het al in 1953, maar anno 2017 heeft die uitspraak nog niets aan waarheid ingeboet. Als je je vriendin een plezier wil doen op Valentijn, zit je altijd goed met deze oorringen en/of een ketting van Swarovski.

Crystal Wishes ketting, Swarovski, 99 euro 

Parfum = altijd perfect

Parfum is altijd een uitstekende optie voor zowel mannen als vrouwen. Bij twijfels over de geur kan je op veilig spelen en gewoon een kijkje nemen in de kast van je partner om te weten welke flesje je best koopt. Wil je toch iets origineler zijn, kies dan bijvoorbeeld voor een limited edition variant van een vertrouwd parfum. Exclusief gevoel? Check!

Annayaké, Eau de toilette, Kimitsu for him & for her, 72,50 euro (100 ml)

Zeg het met bloemen

Bloemen brengen kleur en geur in huis. Wat heb je nog meer nodig om een gezellig liefdesnestje te creëren? Terwijl je je vriendin ongetwijfeld blij maakt met een kleurig boeket, opteer je voor je vriend best voor een iets mannelijkere plant die weinig verzorging nodig heeft.

Bloomon-abonnement, prijs tussen de 21,95 euro en 32,95 euro per boeket

Diner bij kaarslicht

Dit is ongetwijfeld de grote klassieker. Wil je hier toch scoren? Dan moet je origineel uit de hoek komen. Denk daarbij aan een diner bij kaarslicht, maar dan in een middeleeuwse setting. In De Pelgrom in Antwerpen eet je bijvoorbeeld met je handen en drink je uit een kroes. Gezelligheid troef, een originele avond gegarandeerd.

De Pelgrom, Pelgrimsstraat 15, Antwerpen

Luxueuze lingerie

Als er een ding is dat leuk is om te krijgen én te geven, dan is het lingerie! Zij voelt zich op en top sexy, hij kan zich ongestoord verlekkeren op het uitzicht. Win-win!

Setje DIM, Sublime Irrisistible, 54 euro