Metro test uit: de innovatieve led-behandeling van Pascaud

Metro test uit: de innovatieve led-behandeling van Pascaud

De filosofie

‘Echte schoonheid zit vanbinnen', dat is dé stelregel bij Pascaud. De focus ligt dus op reinigende behandelingen die worden aangevuld met voedingssupplementen. Je kan er onder meer kiezen voor een sessie met led-licht, micro-injecties, lasertherapie en massage. Alle producten zijn volledig natuurlijk en biologisch.

De behandeling

Voordat de beautyspecialisten kiezen welke behandeling het meest aangewezen is, krijg je als nieuwe klant een uitgebreide huidanalyse. Met behulp van een microscoopcamera en sensoren wordt het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en het pigment van de huid onderzocht. De diepte van je rimpels wordt gemeten, maar ook de UV-schade aan de huid. Op dat moment krijg ik mijn eerste schok te verwerken: op de zwart-witfoto is te zien dat mijn huid al behoorlijk wat UV-schade heeft opgelopen, zeker voor mijn jonge leeftijd. Beter smeren is de boodschap! Uiteindelijk opteren we voor een zeer ontspannende led-behandeling, die de huid steviger maakt en ervoor zorgt dat mijn huid alle crèmes beter opneemt.

Het verdict?

Na de behandeling ben ik volledig zen. Mijn huid voelt zacht en glad aan, maar ziet er jammer genoeg redelijk rood uit. Dat beautyspecialist verzekert me echter dat dit doodnormaal is, het is een teken dat de behandeling z'n werk gedaan heeft. De volgende dagen ga ik aan de slag met de staaltjes die ik heb meegekregen: een reinigende gel, een serum en een dag- en nachtcrème. De roodheid trekt gelukkig weg en uiteindelijk krijgt mijn huid ook de beloofde glow. Oef!

Mare Hotterbeekx

Behandelingen beginnen vanaf 50 euro. Meer info op www.pascaud.com.