Mechelen houdt je warm

Mechelen houdt je warm

je Mechelen op je schaatsen, je klimt naar de top van de Sint-Romboutstoren en achteraf blaas je uit in de winterbar. Genieten!

Schaatspiste

In de schaduw van de Vismarkt ligt er niet zomaar een schaatsbaan, maar een heuse schaatsboot! Dit is de ideale activiteit om je familie en vrienden op te trommelen. Ben je bang om met blauwe knieën huiswaarts te keren? Geen zorgen, je kan altijd even uitblazen in de Gouden Carolus Winter Lounge aan de schaatsboot.

(c)VisitMechelen

Mechelen in Vuur en Vlam

Kom op zaterdag 23 december naar Mechelen en beleef een hele dag en avond plezier. Vanaf de namiddag staat de binnenstad in vuur en vlam. Verwacht je aan betoverende vuurlandschappen met spectaculaire eye-catchers, gebracht door de Vuurmeesters. Ze nemen je mee op een vuurparcours in de binnenstad, met allerlei vuuracts en gezellige wintervertellingen. De avond eindigt in stijl op de Grote Markt met de spectaculaire vuur- en luchtvoorstelling Pedaleando Hacia El Cielo van het internationaal gerenommeerde gezelschap Theater Tol.

Naar het mooiste uitzicht van Mechelen

538 treden scheiden je van het adembenemende uitzicht op de skywalk van de Sint-Romboutstoren. Je kan op adem komen in één van de zes torenkamers. Of in allemaal. De bezoekersgids leidt je met interessante weetjes en opdrachten voor de jongsten doorheen de rijke geschiedenis van de Sint-Romboutstoren. Tot en met 7 januari kan je trouwens genieten van 25 % korting!

(c)VisitMechelen

Ontdek meer activiteiten op visitmechelen.be