Lentefris

Lentefris

De lente is in aantocht, de perfecte timing om je huis en outfit een frisse beurt te geven. Ga met de grove borstel door je woning en maak komaf met saaie, stoffige winterkleuren. Een hekel aan poetsen? Sprankelende motieven, optimistisch opschriften en opvallende kleuren zorgen meteen voor een goed humeur. En om te schrobben en te poetsen mag die jurk of jumpsuit best een beetje losser zitten. Spik en span wordt sexy.

Jasje - Adidas by Stella McCartney - € 205

T-shirt - H&M - € 9,99

Glitter espadrilles - Sasha - € 39,99

Haarband - Zara - € 9,95

Short - Samsøe & Samsøe - € 59,95

Salopette - Edwin - € 70

Salopette - Sessun - € 139,50

Plumeau - Dille & Kamille - € 12,95

Parfum - Moschino Fresh - € 79,95 (100 ml)

Hoofdtelefoon - Urbanears - € 99

Beter één zwaluw op je polo...

Amy

Fred Perry heeft een nieuwe Amy Winehouse collectie ontworpen. Het borduurwerk in hartvorm is geïnspireerd op haar tattoos. Henry Hate, haar tatoeëerder, designde ook een tattoo met het logo van de Amy Winehouse Foundation en een traditionele zwaluw.

Sun

De nieuwe collectie van SUN68 neemt een hoge vlucht. De outfits zijn versierd met zwaluwen en vlinders, en de vrolijke motieven geven je vleugels! Bovendien lopen de knopjes diep genoeg om maximaal te genieten van de eerste warme zonnestralen.

Glam

Voor haar prêt-à-portercollectie Lente-Zomer 2016 kiest Sonia Rykiel voor sterke, flamboyante kleuren, voor glamour en mousselines, en voor luchtigheid. Dat alles met de zwaluw als centraal motief. (pj)