Lekker, mooi en gezond

Lekker, mooi en gezond

Granny Smith

Samen met de Golden is dit de bekendste appel. Een recente Amerikaanse studie heeft ontdekt dat deze appel zelfs de darmflora kan ontwikkelen en zo de stofwisseling helpt te stabiliseren. Bovendien zitten in een Granny Smith meer antioxidanten dan in andere appels.

Amandelen

Een handjevol amandelen eten voor je gaat sporten, stimuleert je uithouding. Of je nu een getraind atleet bent of een amateur. Amandelen zitten ook boordevol vitamine E.

Oesters

Zonder grappig te willen zijn… oesters zijn de pareltjes van de zee. Een caloriearm voedingsmiddel waar zowat alles in zit: magnesium, natrium, kalium, zink, koper en vooral veel ijzer, calcium en jodium. Bovendien bevatten oesters ook meer vitamines dan vis.

Açaí-bes

Deze bes zit boordevol vitamine A, C en E en laat je stralen. De anti-inflammatoire eigenschappen van deze vrucht zijn nuttig tegen acne. Zijn eiwitten en omega's 3, 6 en 9 zijn ook goed voor je haar.

Meloen

De beste vriend van porto en parmaham is vooral rijk aan kalium en vitamine A, C en B6. En omdat er zoveel water in zit, stilt hij ook het hongergevoel.