ECO & CO. Vier Belgische webshops voor alje zerowaste-verlangens

Kudzu
Kudzu - Facebook / @Kudzu

Kudzu

Kudzu heeft zowat alles wat je zerowaste-hartje begeert. Of je nu op zoek bent naar herbruikbare koffiecapsules, menstratiecups of DIY-ingrediënten: je vindt het hier allemaal. Milieubewuste toekomstige ouders kunnen bij Kudzu zelfs een geboortelijst aanmaken!

Sebio

Net zoals bij Kudzu kan je ook bij Sebio terecht voor je meest uitgebreide zerowaste-wensen. Je vindt er weer andere merken en bovendien is ook hun tuinassortiment erg uitgebreid - extra leuk nu de lente volop bezig is en we weer lekker in de tuin aan de slag kunnen.

Kazidomi

In tegenstelling tot de twee vorige webshops concentreert Kazidomi zich op etenswaren. Om voor de hand liggende redenen zijn deze uiteraard nooit 100% zero waste (plantaardige melk zonder fles eromheen is nu eenmaal niet zo handig), maar de meeste verpakkingen zijn gemaakt van glas of papier om je afval zo veel mogelijk te beperken. Ook leuk: word je lid, dan krijg je mooie kortingen zodat je op lange termijn heel wat centjes bespaart!

Kami Store

Deze winkel vind je in Brussel en levert de bestellingen binnen de hoofdstad dan ook met de fiets - milieubewust tot en met! Je vindt bij Kami Store alles wat je nodig hebt om je badkamer, keuken en je leven in het algemeen een zerowaste-wending te geven. De categorie «Made in Belgium» vinden wij extra leuk.