Drie pop-ups die je niet wil missen voor de beste kerstcadeaus

Drie pop-ups die je niet wil missen voor de beste kerstcadeaus
Foto A Better Blend / Saartje Van Laere

A Better Blend

Antwerpenaren en liefhebbers van het Betere Belgische Marchandise kennen A Better Blend intussen wel. Voor het zevende jaar op rij vind je bij de pop-up van founders Anouk Taeymans en Sophie Peelman de mooiste Belgische pareltjes. Dit jaar verzamelden ze niet minder dan zeventig verschillende merken, dus er is voor ieder ongetwijfeld wat wils.

Grand Bazaar, Antwerpen

1 t.e.m. 31 december

Secondhand, first choice!

Koop je liever een tweedehands cadeau? Dan ben je bij de pop-up van Hoarderlife en Just Waldo aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een mooie set glazen, een klassevolle handtas of een zeteltje voor je eigen interieur: je vindt het hier. Eerlijk? We zouden zelf liefst alles kopen, maar we zullen zeker wat overlaten voor jou.

Nederkouter 1, Gent

3 december t.e.m. 8 januari

Brussels’ Kitchen pop-up

Voor het perfecte culinaire cadeau moet je je dan weer naar Brussel reppen. De dames achter Brussels’ Kitchen, de bekende Brusselse restaurantgids, zetten voor het tweede jaar op rij hun schouders onder een kerst-pop-up. Van servies over thee tot koffiemolens, alles hier staat in het teken van Bourgondische feestdagen.

294 Chaussée D’Ixelles, Elsene

Vanaf 8 december