Festivals doe je niet alleen   

Festivals doe je niet alleen   

RAVEN OP DE CAMPING

Het begint al op de camping, waar je meteen een gezellig plekje zoekt om de tent op te zetten met je vrienden. Wij werden bij aankomst aangetrokken tot een kartonnen tent versierd met bloemen en kleurrijke tekeningen. Zo'n onderdak is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook een ideale manier om je tent snel te lokaliseren. Een al even kleurrijk duo verwelkomde ons om mee te ‘raven', en zo geschiedde.

SELFIE TIME

 

Een beetje verder kwam ik een groep vrienden tegen die te talrijk waren om op een selfie te geraken. Met mijn Samsung S8 vormde dat geen probleem: met de ‘brede selfie'-modus in de camera-app kun je een breedbeeldselfie maken door de telefoon horizontaal te bewegen. Toen ik Danira Boukhriss tegen het lijf liep, liet ik haar kiezen uit het gamma grappige dierenmaskers à la Snapchat.

 

VOOR DE THUISBLIJVERS

Dankzij mijn Gear 360 kon ik het festival live streamen in 360 graden. Vrienden die het festival niet halen, kunnen het muziekgebeuren op die manier toch een beetje mee beleven. Of dat troostend dan wel jaloersmakend is, laat ik in het midden!   

 

Voor meer toepassingen over de Samsung toestellen, ga naar samsung.com