Eurostar - Metro Friend

menl_facebook_eurostar_klik

Maak een day trip naar Londen!

Wil je er even tussenuit? Wil je op bezoek bij de Queen om van een heerlijk kopje thee te nippen? Dankzij Metro en Eurostar kan je genieten van een spectaculaire aanbieding!

Exclusief voor Metro-lezers!

Geniet van een waanzinnige korting en reis van Brussel naar Londen (en terug) voor slechts 44 euro!

Vertrek ’s ochtends met een van de eerste twee treinen vanuit Brussel en kom retour met de laatste 2 treinen vanuit Londen, zodat je kan genieten een volwaardige day trip!

Zeker omdat we een uurtje winnen in de richting van Londen.

Boek hier snel jouw plaats op de trein voordat alle plaatsen bezet zijn!


Afternoon Tea

865_eurostar_14-3-13_0103_originalHet is een eeuwenoude traditie, maar Britten zijn nog steeds dol op hun afternoon tea, een verwenmoment met snobistische trekjes. Met een kopje thee of een coupe champagne in de hand, kan niemand weerstaan aan heerlijke scones of andere typisch Britse gebakjes: cupcakes, crèmekoekjes, crumpets…

Maak gebruik van het exclusieve Eurostar voordeel voor alle Metro-lezers om te gaan genieten van een heerlijke afternoon tea !

Onze top 3:

  1. Een volledig roze ervaring in Sketch in The Gallery
  2. Een traditionele afternoon tea in Bluebird in Chelsea
  3. Een London Royal Tea in de Oscar Wilde bar van het Café Royal

 

Christmas activities

rsz_6504_2g3a9062_originalHet grootste kerstfestival vindt plaats in Winter Wonderland in Hyde Park en weet jong en oud te bekoren.  Er is een grote keuze aan attracties en activiteiten, zoals het Magical Ice Kingdom, het acrobatische spektakel van Circus Zippos, een enorme kerstmarkt en een reuzenrad dat uitzicht biedt over de hele stad.

Wanneer we onze buik vol hebben van alle glühwein en mince pies, zoeken we wat beweging op de schaatsbanen. Londen kent enorme openluchtschaatsbanen op iconische plaatsen zoals het Somerset House, London Eye, Hyde Park en het Natural History Museum.

Een andere klassieker tijdens het kerstseizoen: meezingen met het kerstkoor aan St Paul’s Cathedral of Westminster Abbey.

De kers op de kersttaart is Boxing Day op 26 december, dé hoogmis van de wintersolden.

 

Shopping

rsz_9268_img_9650_originalElke wijk in Londen kent zijn eigen kloppende modehart. De alom bekende Regent Street, met zijn majestueuze gebouwen en enkele van de meest bekende winkels in de stad, en Oxford Street, de thuisbasis van de legendarische Top Shop en Selfridges, hoeven geen introductie meer. Op enkele passen bevindt zich Carnaby Street en dertien omringende straten die samen meer dan 150 onafhankelijke winkels herbergen. Om je volledig uit te leven of gewoon even te windowshoppen, zijn Bond Street en Mayfair dan weer de ideale winkelstraten.

Gloednieuw is Hackney Walk, de eerste outletwijk voor luxemerken in Londen. De wijk combineert luxe en design en belooft een epicentrum voor mode, kunst, gastronomie en cultuur te worden. Het is de nieuwe place to be voor Londenaars die het drukke toeristische centrum van hun geliefde stad willen vermijden.

Pal tussen Covent Garden en Soho vind je Seven Dials. Dit een intrigerend netwerk van zeven straten die samensmelten op een plein, puilt uit van de onafhankelijke boetieks, internationale merken, schoonheidssalons en trendy hotels. Het is de origineelste winkel- en lifestylewijk in Londen en een waar paradijs voor wie op zoek is naar trendy fashion of originele souvenirs.

Helemaal overtuigd?

Waar wacht je nog op? So long, fare thee well, pip pip cheerio!
Maak gebruik van dit exclusieve aanbod en geniet van een day trip naar Londen en terug voor slechts 44 euro!

Boek hier snel jouw plaats op de trein voordat alle plaatsen bezet zijn!

menl_eurostar_banner

*Spoor verder en lees alle voorwaarden van deze actie