Limburgse Tiktokker in de cel op verdenking van zedenfeiten

Limburgse Tiktokker in de cel op verdenking van zedenfeiten
Foto’s: TikTok / glenvanranst & R.V.

Waar Glen W. (29) exact van verdacht wordt, is niet bekend. De onderzoeksrechter oordeelde wel dat de feiten ernstig genoeg waren om W. aan te houden. Hij werd overgebracht naar de Hasseltse gevangenis, waar hij zal verblijven gedurende het onderzoek. Hij heeft al meerdere veroordelingen op zak voor drugs dealen en slagen en verwondingen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Gratis maandverband

W. is vooral bekend als Tiktokker Glen Van Ranst. Op het socialemediakanaal heeft hij meer dan 60.000 volgers. In 2020 deed hij na een oproep mee aan een pikante valentijnsvideo van de Vlaamse pornoster Nanoe Vaesen. Hij liep ook enkele keren mee met steunmarsen voor de gewezen voortvluchtige militair Jürgen Conings, vorig jaar in de zomer.

@glenvanranst

Wint @Yara💗 de hoofdprijs? #glenvanranst #teamglen #yaradesmedt #belgie #antwerpen

♬ original sound - Berre

In december vorig jaar verwierf hij nog nationale bekendheid toen hij 500 pakken maandverband uitdeelde aan kwetsbare vrouwen. «Ik vond dat het tijd was om niet alleen mijn volgers te verwennen, maar ook eens wat nuttigs te doen voor mijn medemens», vertelde hij toen aan Het Laatste Nieuws.