Laura uit ‘Blind Getrouwd’ in tranen: «De afstand werd me te zwaar»

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ in tranen: «De afstand werd me te zwaar»
Instagram / @lauralieckens

Vandaag heeft Laura Lieckens haar allerlaatste dag gewerkt bij Casa, een winkelketen met decoratieve en huishoudelijke artikelen. Ze heeft haar job erg graag gedaan, maar de afstand werd een te groot obstakel voor haar.

Vervloekte ring van Antwerpen

De 28-jarige interieurarchitecte nam met de nodige tranen afscheid van haar collega’s. «Ik heb gebabbeld, gelachen, nog meer gebabbeld en nog meer gelachen, maar ook enorm veel tranen gelaten bij het verlies van een vriend. Vandaag was mijn laatste dag als lid van de mooie Casa familie. De tranen rolden over mijn wangen toen ik een laatste keer ‘dag’ zei tegen mijn baas. Snotterend stapte ik in mijn auto en vertrok ik voor de laatste keer via de vervloekte ring van Antwerpen naar huis. De afstand en de dagelijkse ritten van 5/6u werden me te zwaar. Ik zal het toch missen. Dank je wel aan al mijn collega’s. Merci voor de mooie mailtjes vandaag. En wie weet tot ooit. Werken is mooi, maar genieten van het leven nog mooier», schrijft ze op Instagram.

Eigen kledingmerk

Wellicht focust ze zich vanaf nu volledig op haar eigen kledingmerk Juliet & Juliette. Onlangs liet ze nog weten dat de verkoop via haar webshop erg goed loopt.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto's te bekijken.