Laura uit ‘Blind Getrouwd’ gechoqueerd: «Van mensen zoals jullie kots ik!»

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ gechoqueerd: «Van mensen zoals jullie kots ik!»
Instagram Stories / @lauralieckens

De 29-jarige interieurarchitecte zag een artikel op Facebook passeren waarin Elia-topman Chris Peeters aan het woord was. Net als Laura heeft hij een wijnvlek in zijn gezicht, iets waar sommige mensen zich onbeschoft over uitlieten in de Facebookreacties. «Hij is precies blijven hangen aan de elektriciteit», en «Heeft hij een klap gekregen?», klonk het onder meer.

Gedegouteerd

Laura deelde enkele van die reacties en liet weten dat ze er gedegouteerd door is. «Ik ben nochtans heel gelukkig! Van mensen zoals jullie kots ik! Ik snap niet dat je met zo weinig hersenen kunt geboren worden. Moet toch echt wel heel triestig zijn om zo in het leven te staan», schrijft ze op Instagram.

Troef

Eerder vertelde Laura over haar wijnvlek dat ze ermee heeft leren leven. «Ik ben blij met wie ik ben. Ik heb wel vaak gedacht: ‘Waarom moet ik nu een wijnvlek hebben? Waarom moet mij dat nu overkomen?’. Anderzijds denk ik: ‘Het is er. Wees er blij mee dat het er is’. Eigenlijk heb ik dat nooit als echt iets moeilijks ervaren. Dat is ook de reden waarom ik nooit gepest geweest ben. Ik ben heel blij met het feit dat ik dat niet als iets onzekers zag, maar dat ik daar mijn troef van maakte», zei ze vorig jaar in Natur'elle.

Instagram Stories / @lauralieckens