Kathleen Aerts (ex-K3) openhartig over seksleven: «Liefst elke dag»

Kathleen Aerts (ex-K3) openhartig over seksleven: «Liefst elke dag»
VTM

Kathleen Aerts (43) kennen we vooral van toen ze tussen 1998 tot en met 2009 bij K3 zong. Sinds 2015 woont ze met haar man Steven (36) en hun twee kinderen in de Zuid-Afrikaanse stad Paarl. Daar baten ze samen een reisbureau uit.

Friemelen

In NINA vertelt het koppel, dat sinds 2010 getrouwd is, dat ze affectie hoog in het vaandel dragen. «We zitten altijd te friemelen aan elkaar. Ook nu, tijdens dit interview, raken zijn benen de mijne aan. De dag dat dat stopt, hebben we een probleem. We sturen elkaar ook veel berichten. Als Steven naar het bureau is, en ik naar de guesthouse, sturen we direct hettekes (hartjes, op z’n Kempens; red.) naar elkaar. Voor ons zou het raar zijn, mochten we elkaar drie uur niet horen», legt Kathleen uit.

Vaker samen

Ze hebben er allebei veel nood aan, maar Kathleen beseft ook dat de mogelijkheid zich door hun job vaker voordoet dan bij het gemiddelde koppel. «Mocht het tussen ons op dat vlak niet meer goed zitten? (schudt het hoofd) Nee, ik zou niet zonder kunnen, en Steven zeker niet. Het móét niet elke dag. Maar liefst wel eigenlijk. We hebben misschien ook méér kansen, omdat we zoveel samenzijn. Koppels die apart uit werken gaan en dan nog een huishouden moeten runnen? Die hebben minder gelegenheden, minder energie op het eind van de dag, denk ik. Terwijl: wij moeten overdag maar de ‘lamellekes’ van ons bureau naar beneden doen, en dan is het rap gebeurd», lacht ze.