Jiri uit ‘Blind Getrouwd’ over seks met Florence: «Stille waters hebben diepe gronden»

Jiri uit ‘Blind Getrouwd’ over seks met Florence: «Stille waters hebben diepe gronden»
Instagram / @jiripunt

De verrassing van ‘Blind Getrouwd’ was toch wel het huwelijk van Florence en Jiri. Hun trein ging traag maar gestaag vooruit, om uiteindelijk als een TGV door het getrouwde leven te razen. In tegenstelling tot Jana en Christiaan zijn Florence en Jiri tijdens de opnames niet intiem geweest, maar het wachten was het meer dan waard. «Dat had bij ons niet gewerkt. Ik heb gevoelens nodig voor ik affectie toon. In het dagelijkse leven duik ik ook niet snel het bed in met iemand. Ik heb nog nooit iemand gekust in het uitgaansleven en een onenightstand is niets voor mij. Ik heb vertrouwen nodig. Het heeft geloond om te wachten tot we er allebei klaar voor waren. Daardoor was die eerste keer totaal niet onwennig. Ik kan jullie verzekeren dat ik niet saai ben in bed. Zodra er gevoelens zijn, ben ik ongeremd», vertelt ze in Story.

Geen zeester

Jiri beaamt dat maar al te graag. «Ik kan dat bevestigen: ze ligt niet als een zeester in bed (lacht). Stille waters hebben diepe gronden. Kijk, openheid en communicatie zijn belangrijk voor een goede basis, seks komt dan later wel. Voor mij moet er ook een verliefd gevoel zijn om intiem te zijn met iemand. Het gaf me vertrouwen dat zij er hetzelfde over dacht», klinkt het.

Kinderwens

Alles op zijn tijd, dus ook met samenwonen wachten ze nog even. Al durven ze wél al praten over kinderen. «Samenwonen is nog niet aan de orde. Stap voor stap. Jiri verblijft zowat drie dagen per week bij mij in Hoboken, de andere dagen zit hij bij hem thuis in Malle en soms ga ik daar ook eens overnachten. Als we klaar zijn om te gaan samenwonen, zoeken we een plek waar we ons allebei goed voelen», zegt Florence. «Waar we gaan samenwonen maakt mij niet uit», vult Jiri aan. «En kinderen mogen er komen binnen twee à vijf jaar. Laat ons eerst nog van elkaar genieten. En Florence mag nog een huwelijksaanzoek verwachten», lacht hij.