Halfnaakte Cardi B poseert in intieme zwangerschapsshoot (foto’s)

Halfnaakte Cardi B poseert in intieme zwangerschapsshoot (foto’s)
AFP / C. Archambault

De 28-jarige Cardi B en haar echtgenoot, rapper Offset, maakten zondag op de BET Awards bekend dat ze in blijde verwachting zijn van hun tweede kindje samen. De rapster kwam tijdens een optreden van Offsets groep Migos op het podium in een zwart bodysuit met een transparante stof voor haar duidelijk bolle buik. Vlak nadien volgde een eerste intiem Instagram-kiekje, waarop Cardi B te zien is met een ingegipste buik en boezem.

Later volgden nog foto’s van de zwangerschapsfotoshoot. Zo zien we een beeld waarop vader Offset zijn zwangere vrouw, gehuld in niets meer dan een slipje, langs achter omhelst. «We hebben geluisterd naar elkaar, gecommuniceerd, gebeden en dan heeft God ons verblijd met nog een kleine zegen» schrijft Cardi B. Daarmee reageert ze op de woelige watertjes die het koppel recent heeft doorzwommen. De twee stonden lang op scheiden na herhaaldelijk bedrog van Offset, maar Cardi B besloot de scheidingspapieren uiteindelijk niet te ondertekenen.

Op een tweede foto zit hun driejarige dochter Kulture Kiari naast haar mama, met haar handje op de bolle buik. «Ik weet gewoon dat deze twee zo veel van elkaar zullen houden en zo veel ruzie gaan maken omdat er straks drie jaar tussen zit», schrijft de ‘WAP’-zangeres erbij. «Net zoals met mij en Henny», verwijst ze naar haar jongere zus Hennessy. «Maar één ding is zeker: ze zullen er voor elkaar zijn zoals niemand anders dat zal doen.» Offset heeft al drie kinderen uit eerdere relaties, Jordan (11), Kalea Marie (6) en Kody (6).