Dolly Parton trekt Playboy-pakje weer aan: «Mijn man vindt me nog steeds een hete griet» (video)

Dolly Parton trekt Playboy-pakje weer aan: «Mijn man vindt me nog steeds een hete griet» (video)
Twitter / @DollyParton

«Jullie vragen je vast af waarom ik zo gekleed ben», zegt Dolly Parton in een Twitter-video tegen haar fans. «Nou, het is voor de verjaardag van mijn echtgenoot Carl», aldus de 75-jarige zangeres in een strak pakje, konijnenoren en een glimmende strik - helemaal hetzelfde als op de Playboy-cover uit 1978.

«Mijn man heeft altijd gehouden van de originele cover, dus ik probeerde te denken aan iets wat hem gelukkig zou maken. Hij vindt me na 57 jaar nog steeds een hete griet, en wie ben ik om hem tegen te spreken?» Vervolgens zien we een beeld van hoe de pikant geklede Dolly een ingekaderde foto van de cover uit 1978 aan haar 79-jarige hubby Carl overhandigt.

Niet naakt

Parton was de eerste countryzangeres die op de cover van het beroemde magazine mocht prijken. Ze ging toen wel niet naakt. Eind vorig jaar gaf ze aan dat ze op haar 75ste opnieuw voor Playboy zou willen poseren «als het smaakvol was». Dat zou wel online moeten verschijnen, want fysiek bestaat het blad niet meer. Op het einde van de video zegt de Amerikaanse zangeres opnieuw dat Playboy haar zou moeten betalen voor een nieuwe fotoshoot. «Zijn jullie het eens?», vraagt ze aan de fans.