‘De Bachelor’-Fabrizio schept duidelijkheid over hoe het nu tussen hem en Margaux zit

‘De Bachelor’-Fabrizio schept duidelijkheid over hoe het nu tussen hem en Margaux zit
Play4

Wat een ommekeer was het, die finale van ‘De Bachelor’. Madieke kreeg de allerlaatste roos, dus moest een teleurgestelde Margaux alleen naar huis. Maar het sprookje tussen Madieke duurde slechts vier weken. Daarna zocht Fabrizio Margaux weer op, en tot op de dag van vandaag blijven ze elkaar zien.

Vrijgezel

Toch was niet helemaal duidelijk of ze nu een koppel vormen of niet. In Dag Allemaal schept hij eindelijk klaarheid. «Mijn sociaal leven heeft een hele tijd on hold gestaan. Ik kon maar moeilijk ergens met een andere dame worden gezien, hé. Met Margaux spreek ik nog altijd af. Daten wil ik het niet noemen, maar we blijven wel close. De chemie tussen ons is nog altijd heel sterk, maar we gaan als twee vrijgezellen door het leven. ‘De Bachelor’ is een serieus engagement geweest, dat voor mij eigenlijk een heel jaar heeft geduurd. Ik heb geen spijt van mijn deelname, maar ik ben wel blij dat het nu echt achter de rug is», vertelt hij.

Roddels

Een van de redenen waarom hij de laatste roos niet aan Margaux gaf, was omdat ze mysterieus deed over een ex die bij haar thuis zou wonen. Dat bleek een vuil spelletje te zijn van enkele andere kandidates. «Jammer genoeg heb ik me laten vangen aan bepaalde roddels en verloor ik zo mijn vertrouwen in haar. Het maakte me erg wantrouwig. Of eerder nóg meer argwanend: ik ben al zo vaak teleurgesteld door mensen dat ik altijd op mijn hoede ben. Achteraf bleek van dat verhaal niets te kloppen: de andere dames hebben Margaux onterecht voor de bus gegooid. Ik had daar door moeten kunnen kijken, wat ik niet heb gedaan», klinkt het.

Doodsbedreiging

De 29-jarige tattoo artist kreeg tijdens en na het programma heel wat bagger over zich heen, inclusief een doodsbedreiging. «Ik ga daar heel eerlijk over zijn, ik heb echt veel haatreacties gekregen. Mails waarin ik een lafaard of een vuil varken word genoemd. Op Instagram zette iemand onder een foto met mijn zoontje: ‘Vies ventje, wat voor een opvoeding geef jij aan je kind?’ Dat soort vreselijke zaken. Ik heb zelfs een doodsbedreiging gekregen. Iemand vertelde in een videoboodschap hoe hij me kapot zou maken. Halverwege het filmpje ben ik gestopt met kijken, ik heb het verwijderd en die kerel geblokkeerd. Het was degoutant», besluit hij.