Core Festival lost eerste namen: Angèle, Goldband en meer

Anderson .Paak
Anderson .Paak - Foto Hollandse Hoogte

Core Festival strijkt op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 opnieuw neer in het Ossegempark in Brussel. Het tweedaagse boutique-festival wil opnieuw uitpakken met een totaalervaring van muziek, natuur en kunst. En voor de goede sounds strikt het meteen een reeks gevestigde internationale muzikanten.

AFP / V. Mongelli

Eclectische boel

De Brusselse popprinses Angèle speelt op de openingsdag meteen een thuiswedstrijd. NxWorries, het soulproject van Anderson.Paak en Knxwledge, het Belgische duo Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, de Amerikaanse dj The Blessed Madonna, ‘The XX’-alumnus Romy, de Australische dj/producer HAAi en experimenteel jazzduo DOMi & JD Beck vervoegen haar in de schaduw van het Atomium op zaterdag 27 mei.

Voor zondag 28 mei hebben de buren uit Nederland van Goldband, de Britse dj Denis Sulta, de queer house-dj Honey Dijon, jazzband KOKOROKO, Australische indierockers Unknown Mortal Orchestra en de Britse indierockband alt-J al bevestigd.

AFP / H. Lucas

«We kunnen niet wachten om terug te keren naar België om daar voor onze geweldige fans op te treden en ons lichaamsgewicht in frikandellen te eten», zeggen de leden van alt-J over hun komst naar Core Festival.

Tickets

Tickets zijn vanaf vrijdag 16 december om 11 uur verkrijgbaar in voorverkoop. De algemene ticketverkoop begint op maandag 19 december om 15 uur. Pre-registreren voor de voorverkoop kan via corefestival.com.