Avril Lavigne daagt Instagram uit met blote borst: «Dit hoeft ze écht niet te doen!» (foto)

Avril Lavigne daagt Instagram uit met blote borst: «Dit hoeft ze écht niet te doen!» (foto)
AFP / Dimitrios Kambouris

Avril Lavigne deelde gisteren een fotoreeks waarop ze enkele Versace-outfits draagt. «Very Versace», schrijft de 37-jarige zangeres van onder meer ‘Complicated’ en ‘Sk8er Boi’ erbij. Op de zesde foto is haar rechterborst echter zichtbaar, hoewel ze haar tepel bedekt met een ster. «Perfectie», «Heel mooi», en «OMG, Godin!», wordt er zoal gereageerd.

Bekendheden volgen

Maar niet iedereen haalt de complimenten boven. Sommigen betreuren dat ze deze weg opgaat. «Ik mis de tijd waarin Avril zich niet kleedde zoals elke bekendheid. Valse wimpers, gekleurd haar, poseren zoals in Playboy... Haar fans hielden van haar omdat ze al die dingen niet deed. Het voelt alsof de artiestenwereld haar dwingt om dit te doen. Ik hoop gewoon dat ze gelukkig en gezond is», pent iemand neer.

Verdeelde reacties

Dat zorgde voor een discussie met gemengde reacties. «Ze is geen jonge tiener meer. Mensen veranderen», en «Ze mag eruitzien zoals ze wil». Maar ook: «Eindelijk wordt het gezegd. Weten jullie nog toen Avril zei dat ze weigerde om naakt te poseren om beter te verkopen? Kijk nu naar haar. Zo jammer. Ze is zo getalenteerd. Ze hoeft dit écht niet te doen», en «Mee eens. Ze hoeft helemaal niet halfnaakt te zijn en de menigte te volgen», luidt het.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om de bewuste, zesde foto te zien.