FAQ TCL

FAQ – The Connected Loop

Onderstaande overzicht geeft u meer informatie over het koopproces, de afwerking, de levering, eventuele retouren en algemene voorwaarden. Voor meer informatie: aarzel niet om met ons contact op te nemen via: [email protected]!
Bij wie koop ik? 
De aankoop verloopt via LOOP! BVBA, handelend onder de naam The Connected Loop (kortweg TCL). TCL is een aggregerend technologisch platform dat diverse retailpartners met elkaar verbindt binnen één gezamenlijk digitaal platform. TCL staat in voor de financiële transactie en de verwerking van uw bestelling. De desbetreffende leveranciers staan in voor de levering en eventuele retouren van de goederen.
Wat gebeurt er na bestelling? 
Na bestelling krijgt u vanuit TCL een bevestiging toegestuurd met een overzicht van de door u bestelde goederen. Op dat zelfde moment worden de desbetreffende leveranciers eveneens op de hoogte gebracht van de bestelde goederen en kunnen zij op hun beurt een bevestiging via email bezorgen. De communicatie naar levering en eventuele retouren verloopt vanaf dat moment via de leverancier in kwestie.
Wat is de leveringstermijn? 
De leveringstermijn wordt bepaald door de retailpartner waarvan de gekochte goederen afkomstig zijn. De retailpartner staat in voor de verzending en de communicatie mbt de verzending. De gemiddelde leveringstermijn bedraagt tussen de 2 en 3 werkdagen.
Kan ik retour sturen? 
Het is zeker geen probleem om bestelde goederen te retouren. Retouren kan door het aangekochte goed terug te sturen naar de desbetreffende leverancier of binnen te brengen in het winkelpunt van deze leverancier. Het retouren van goederen is bij elke partner gratis.
Wat als ik meer informatie wil over mijn betaling of problemen heb? 
De communicatie met betrekking tot de levering, de leveringsdatum en de eventuele terugbetaling verloopt via de leverancier van de goederen. Bij eventuele problemen mbt deze communicatie, financiële transactie, … kan u contact opnemen met onze klantendienst via [email protected] We helpen u graag verder.
Maattabellen
Maattabel JBC – mannen

Maattabel NL 2

Maattabel JBC – Vrouwen

Maattabel JBC - Vrouwen

Algemene voorwaarden? 
De algemene voorwaarden van onze partners zijn integraal en onverminderd van toepassing voor de volledige communicatie, transactie, levering, retouren, … in relatie met LOOP! BVBA. Als consument van LOOP! BVBA gaat u integraal en onverminderd akkoord met de door hun bepaalde algemene voorwaarden die u hieronder kan nalezen.
Algemene voorwaarden JBC: https://www.jbc.be/nl/voorwaarden/algemene-voorwaarden 
Algemene voorwaarden Brantano https://www.brantano.be/nl/algemene-voorwaarden