UEFA Nations League - Frankrijk klopt Nederland met 2-1

Frankrijk heeft zondagavond in het Stade de France zijn tweede Nations League-wedstrijd met 2-1 gewonnen van Nederland. Door een flater van Quincy Promes kreeg Blaise Matuidi de bal in zijn voeten. De middenvelder bereikte Kylian Mbappé (14.), die het leer maar hoefde binnen te tikken. Oranje lukte in de tweede helft de gelijkmaker. Ryan Babel devieerde in de 67e minuut een voorzet van Kenny Tete in doel.

Dankzij de volley van Olivier Giroud (75.) konden de wereldkampioen en zijn fans alsnog met een positieve noot aan de huldiging beginnen. De Franse voetbalbond trakteerde de fans op een feest in het Stade de France nadat het eerdere defilé (daags na de finale op de Champs-Elysées) door menig supporter te kort werd bevonden.

In groep 1 in divisie A leidt Frankrijk nu met 4 punten, na het 0-0 gelijkspel van donderdag in en tegen Duitsland.