Radja Nainggolan heeft met AS Roma weinig overschot tegen staartploeg Hellas Verona

AS Roma heeft vandaag op de 23e speeldag van de Italiaanse Serie A een nipte uitzege behaald op het veld van staartploeg Hellas Verona. De wedstrijd eindigde op 0-1. Ünder (1.) zette Roma binnen de openingsminuut op voorsprong. Na de rode kaart voor Pellegrini in minuut 51 moesten de bezoekers haast heel de tweede helft met een man minder afwerken, maar het team uit de Italiaanse hoofdstad hield stand. Radja Nainggolan speelde bij Roma de volledige match.

In de stand staat Roma op de vijfde plaats met 44 punten, met een punt minder dan de nummer vier Inter. De top drie van de stand moet zijn wedstrijd van de 23e speeldag nog afwerken. Leider Napoli (57 ptn) trekt naar rode lantaarn Benevento, Juventus (56 ptn) ontvangt Sassuolo en Lazio (46 ptn) treft Genoa.