Jürgen Klopp denkt nog niet aan halve finale tegen Barcelona

Jürgen Klopp denkt nog niet aan halve finale tegen Barcelona

Liverpool plaatste zich na een overtuigende zege tegen Porto voor het tweede jaar op rij voor de halve finales van de Champions League. Daarin botsen de Reds op het FC Barcelona van Lionel Messi. Maar daar ligt coach Jürgen Klopp nog niet wakker van, zo vertelde hij gisteravond na de 1-4 overwinning in het Estadio do Dragao. De Duitser zei "heel, heel gelukkig" te zijn met het ticket voor de laatste vier. "We kregen kansen en maakten die eerste goal. Daarna had Porto het in de tweede helft lastig om zijn niveau vast te houden tot het laatste fluitsignaal. We wisten dat er nog mogelijkheden zouden komen en daar hebben we gebruik van gemaakt. Nu zitten we opnieuw in de halve finales. Dat is ongelofelijk."

Vorig seizoen klopte Liverpool in de strijd om een finaleticket AS Roma, waarna Real Madrid te sterk bleek. Dit keer wacht met FC Barcelona de topfavoriet in de halve finales.

"Ik ben heel blij dat we tegen hen spelen maar ik denk er nog niet te veel aan", zei Klopp. "Vanavond staan we in de halve finales en zondag spelen we tegen Cardiff. Dat zit nu in mijn hoofd en zal ook het enige zijn wat mij zal bezighouden wanneer ik morgenvroeg ontwaak. We hebben nog genoeg tijd om uit te dokteren hoe we Barcelona moeten aanpakken."

Bron: Belga