Europa League - Dendoncker en Wolves geraken pas in slot voorbij Slovan Bratislava

De Wolves zijn er donderdag pas helemaal op het einde in geslaagd voorbij Slovan Bratislava te geraken op de vierde speeldag van de Europa League. De ploeg van Leander Dendoncker blijft dankzij de 1-0 overwinning tweede in groep K met 9 punten. Braga won met 3-1 van Besiktas en staat met 10 punten aan de leiding. De Wolves domineerden, maar konden ondanks hun overwicht niet genoeg dreigen. Kort na de rust liet Ruben Neves een unieke mogelijkheid liggen op de voorsprong, door zijn penalty recht op doelman Dominik Greif te trappen. De wedstrijd leek op een 0-0 af te stevenen, maar in de 92e minuut zorgde Raul Jimenez dan toch voor de verlossing voor de thuisploeg. Dendoncker maakte de 90 minuten vol.