Meet Petit Pourri

Wat is Bizidee?

Bizidee is een wedstrijd die op zoek gaat naar startups met een ondernemersdroom en een goed ondernemingsplan. Petit Pourri is 1 van de 8 geselecteerde kandidaten voor deze editie !

Petit Pourri, c’est quoi?

Da’s een no-nonsense label voor baby’s en kinderen, met een ferme dosis je-ne-sais-quoi. Daar zorgt het velours voor: een zachte, fluwelen stof met een eigenzinnig karakter. Net als je bengeltje.

Hippe patches met een rebels kantje.

Met de velours patches geef je elk basic kledingstuk een avontuurlijke twist. Hoe? Dat kies jezelf:

-Of je bestelt een velours patch en strijkt hem zelf op een kledingstuk.
-Of ik maak de basic met patch naar keuze voor je.
-Of je vraagt een gepersonaliseerd design aan en ik maak er iets typisch Petit Pourri van.

Maatwerk all the way!

Elk item van Petit Pourri is unisex en wordt door mij persoonlijk handgemaakt. Van het ontwerp tot de samenstelling van de items, de productie, de afwerking en zélfs de verpakking: made by me. Authentieker wordt het niet! Bovendien wordt er geen inkt gebruikt, waardoor je geen last hebt van irritatie bij gevoelige kinderhuidjes of kleurverlies door het wassen. Yay!

En een groot hart voor de planeet

Naast kinderkleren met een hoekje af zijn ook ecologie, ethiek en respect heel belangrijk voor mij. Daarom gebruik ik uitsluitend ecologisch GOTS-gecertificeerd katoen dat zacht aanvoelt en lekker comfy zit. Om eerlijke handel te garanderen, worden alle productiepartners gescreend door de Fair Wear Foundation.

Petit Pourri, c’est qui?

C’est moi: Sanne. Trotse mama van mijneigen Petit Pourri’tje, wat evenveel betekent als ‘klein verwend nest’. Want geef toe, niets is zaliger dan je kleintje eens goed te verwennen. Maar toen ik zelfkleertjes voor mijn dochter zocht, vond ik nooit mijn goesting. Het mocht allemaal wel wat zotter. Dus ik dacht: foert, ik doe het zelf wel. Ik begon met het pimpen van basic kinderkleren met mijneigen ontwerpjes en al snel wou ik meer. Veel meer!En zo zag maanden na mijn dochter ook Petit Pourri het levenslicht. Have fun, and make babies!

Keer terug naar de overzichtspagina en stem op jouw favoriete kandidaat!

Meer weten ?

www.petitpourri.be
Facebook
Instagram