Meet Lawra

Wat is Bizidee?

Bizidee is een wedstrijd die op zoek gaat naar startups met een ondernemersdroom en een goed ondernemingsplan. Lawra is 1 van de 8 geselecteerde kandidaten voor deze editie !

Wat is Lawra?

Lawra maakt advocaten toegankelijker en goedkoper. Vele mensen ervaren een drempel om contact op te nemen met een advocaat.

Lawra lost dit op door een chatbot te plaatsen op de website van de advocaat. De bot zal voor jouw vraag – in mensentaal – de juridische procedure uitleggen (dan weet je wat er zal gebeuren en hoe lang dit ongeveer zal duren) en zal ook de expertise en werking van het kantoor toelichten, specifiek voor jouw vraag. Tot slot kan je rechtstreeks met de juiste advocaat een afspraak inplannen.

Bovendien zorgen wij ervoor dat ons AI algoritme op basis van jouw vraag automatisch relevante bronnen (oplossingen) aanreikt aan de advocaat. Zo is hij voorbereid op de eerste meeting en bespaart hij veel opzoektijd. Bovendien kan hij via ons systeem meerdere uren sparen voor het opstellen van jouw overeenkomst.

De advocaat kan zich focussen op zijn juridische meerwaarde en de consument betaalt veel minder. Van een win-win gesproken!

 

Keer terug naar de overzichtspagina en stem op jouw favoriete kandidaat!

Meer weten over deze kandidaat?

Website

Contact Mail: [email protected]

Facebook

Twitter

Linkedin