Meet SnowVision

SnowVisionWat is Bizidee?

Bizidee is een wedstrijd die op zoek gaat naar startups met een ondernemersdroom en een goed ondernemingsplan. SnowVision is 1 van de 8 geselecteerde kandidaten voor deze editie!

Wat is SnowVision?

De skibril op sterkte van SnowVision biedt onder alle omstandigheden perfect zicht op de pistes. Mensen die een bril dragen zullen als geen ander begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om te gaan skiën of snowboarden met een bril en een grote overzetskibril. Het probleem van constant aandampen en dus vermindert zicht, verhoogt niet alleen het risico op ongevallen en valpartijen maar zijn daarnaast nog een keer een grote bron van frustratie tijdens de ontspannende vakantie. Dat is de reden waarom SnowVision een geïntegreerde skibril op sterkte heeft ontwikkeld. Het gaat hier dus niet om een clip of inzetstukje maar een echte tweede lens waarin brilglazen op maat in kunnen gemonteerd worden.

De vorm van deze glazenhouder is uniek en kan daardoor een grote optische range aan (-8 tot +8). Het feit dat hier gaat om een dubbellens systeem houdt ook in dat de bril minder snel aandampt doordat er een isolatielaag tussen buiten en binnen de bril is gecreëerd. Daarnaast hebben wij gekozen voor een fotochromatische buitenlens (Cat. 1 tem 3), die ervoor zorgt dat de buitenlens zich aanpast aan de lichtintensiteit. Het enige wat u nog hoeft te doen is een voorschrift opsturen of uploaden en SnowVision maakt uw gepersonaliseerde skibril op sterkte.

“Met SnowVision hebben we hoge verwachtingen om zoveel mogelijk mensen te helpen weer optimaal van de skipistes te genieten en hopen ongelukken door beperkt zicht te verminderen. Ter ere van mijn vader en co-founder Jan heet het eerste model van de SnowVision-bril ‘Ottho’, wat verwijst naar zijn middelnaam.”

Keer terug naar de overzichtspagina en stem op jouw favoriete kandidaat!

Meer weten over deze kandidaat?

Website

Contact Mail: [email protected]

Facebook

Instagram

LinkedIn