Meet Just. The better start in life

JustWat is Bizidee?

Bizidee is een wedstrijd die op zoek gaat naar startups met een ondernemersdroom en een goed ondernemingsplan. Just. The better start in life is 1 van de 8 geselecteerde kandidaten voor deze editie!

Wat is Just. The better start in life?

“Ik ben Klaartje, voedingsexperte, mama van Lou én vanaf nu ook mama van Just, een échte baby-en peutervoeding.”

Twee jaar geleden werd Klaartje voor het eerst moeder. Net als iedereen wilde zij een goede ouder zijn. Een ouder met tijd voor haar kindje. Een moeder die de beste opvoeding kan geven. Eten is daarin heel belangrijk. Vooral in de beginjaren, waar je de basis legt voor een gezond voedingspatroon.
Klaartje weet maar al te goed dat het niet evident is om vandaag als ouder al je rollen en taken te combineren. Daarom ontwikkelde zij zelf deze baby-en peutervoeding: van groente-en fruithapjes, tot broodbeleg en snacks. Om jouw kindje de allerbeste start te geven en om jullie zoveel mogelijk tijd samen te laten doorbrengen.

Het Just-assortiment bestaat uit gezondere, vegetarische en vaak versere alternatieven dan wat je vandaag vindt. Just biedt gemak dat nergens inboet aan wat goed is: voor je kindje, de planeet en jezelf.

Kortom: Just the better start in life.

Keer terug naar de overzichtspagina en stem op jouw favoriete kandidaat!

Meer weten over deze kandidaat?

Website

Contact Mail: [email protected]

Instagram

LinkedIn