Bizidee: een groeiplatform voor ideeën

bizidee

Meer dan 500 pre-starters en starters vonden ook in 2018 weer de weg naar Bizidee. De prijsuitreiking van de jaarlijkse Ondernemingsplanwedstrijd is naar goede gewoonte een bekroning van starters met een straf businessplan in Vlaanderen. Meer dan 100 projecten kregen feedback van een vakjury.

Groeiplatform voor ideeën

De beste ideeën ontstaan tijdens informele gesprekken met gelijkgezinden. Dat is exact wat Bizidee wil bereiken: pre-starters met hun ideeën een platform geven waar ze kunnen groeien tot ondernemers met een plan.

Via de inspirerende evenementen, digitale communicatiemiddelen en strategische partnerships stimuleert Bizidee ondernemingsplanning. Het ondernemingsplan is zowat de GPS van je onderneming. Naast standaardwegen, toont deze ook de alternatieve routes. Het is belangrijk om je als jonge starter goed voor te bereiden wanneer je de eerste ondernemerssprongen neemt.

De ideale pitch

Een weloverwogen selectie van 14 ondernemingsplannen in 2 categorieën SMALL en LARGE, maken kans op een geldprijs van 5.000 en 20.000 EURO! Zij kregen de kans om hun ideeën te pitchen en de jury te overtuigen.

Ook jij kan helpen om een creatief startersklimaat te creëren. Deze 8 LARGE-kandidaten

maken dankzij jouw steun kans op een extra duwtje in de rug. Stem op jouw favoriet vóór 10 december 11:45 en help hen aan een mediacampagne ter waarde van 15.000 EURO met dank aan Metro!

Op 13 december wordt de hoofdwinnaar verkozen tijdens de officiële prijsuitreiking! Een avond voor en door ondernemers. Je kan ze ontmoeten. Schrijf je in, klik op deze link(Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht. NO SHOW FEE 30€)

  • Caldr

Klik op het logo voor meer info over de kandidaat.
Je kan je stem onderaan dit artikel uitbrengen!