Vrouw verontwaardigd wanneer haar date DIT zegt tijdens de seks: «Absoluut niet sexy om te horen»

Vrouw verontwaardigd wanneer haar date DIT zegt tijdens de seks: «Absoluut niet sexy om te horen»
TikTok / @eveculling

De vrouw, ene Evie, vertelt in een TikTok-video dat ze onlangs een man had leren kennen en een tiental keer met hem op date was gegaan. Ze vroeg hem op voorhand of hij vaak kinky dingen deed tijdens de seks, maar hij beweerde van niet.

Betalen voor abortus

Toen ze dan voor het eerst in bed doken, haalde hij plots vreemde dirty talk boven. «Er is niets mis met dirty talk, maar dit was echt niet normaal. Ik doe hem even na: ‘Wil je dat ik je zwanger maak? Wil je dat ik een baby in je steek zodat iedereen weet dat je van mij bent?’. Dat is absoluut niet sexy om te horen. Daarna wilde hij dat ik daar iets op antwoordde. Wat moest ik in godsnaam zeggen? ‘Ja, ga je betalen voor mijn abortus? Ja, wil je een alleenstaande papa zijn?’. Maandenlang heb ik mijn tijd gestoken in hem. Allemaal voor niets... Dus neem het van mij aan: zorg dat je seks hebt op de eerste date», zucht ze.

Verbaasde volgers

Haar volgers zijn eveneens gechoqueerd door het tafereel. «Ik zou meteen gestopt zijn. Van zoiets zou ik droger worden dan de Sahara», «Daar zou ik ook van geschrokken zijn. Ik ben het eens om op de eerste date seks te hebben. Dan weet je meteen of hij bij je past of niet», en «Ik zou letterlijk kapotgegaan zijn van het lachen», lezen we onder meer in de reacties.

@eveculling

Instagram @ eveculling #TakeTheDayOffChallenge

♬ Calm LoFi song(882353) - S_R