Vrouw gaat op Tinderdate, maar ontdekt nadien walgelijke leugen: «En toen confronteerde ik hem ermee...»

Vrouw gaat op Tinderdate, maar ontdekt nadien walgelijke leugen: «En toen confronteerde ik hem ermee...»
TikTok / @sissyhankshaw

De vrouw, die zich op TikTok Sissyhankshaw noemt, legt uit dat ze onlangs op date ging met een 25-jarige leraar. Hij leek erg normaal, zag er goed uit, was lief en sportief, dus voelde ze zich op haar gemak bij hem. Hij vertelde dat hij een zoontje heeft en dat zijn vrouw na een auto-ongeval overleden was.

Recente activiteit op Instagram

Dat laatste bleef hangen bij de TikTokster. Ze zocht zijn vrouw op Instagram op en ontdekte tot haar grote verbazing dat ze nog recente posts had aangemaakt. «Bleek dus dat ze helemaal niet overleden was. Ze leeft gewoon nog en ze waren nog steeds samen», klinkt het.

Blijven volhouden

De vrouw confronteerde hem met de feiten, maar hij bleef volhouden dat zijn vrouw overleden was. «Ik vertelde hem dat hij daarover gelogen had, maar hij zei me dat ik loog en dat ze wel degelijk overleden is. Maar ze leeft gewoon», legt ze uit.

Akelig

De video ging viraal en lokte heel wat verontwaardigde reacties uit. «Wow, dat zijn trekken van een seriemoordenaar», «De normale Tinderaars zijn bij mij vaak de meeste akelige», «Ik had een avontuurtje van een week met iemand die beweerde dat zijn vrouw dood was. Nu ik erover terugdenk: zou ze gewoon een weekje weg geweest zijn?», lezen we onder meer.

@sissyhankshaw

#stitch with @findingmrheight sorry Ashley your husband told tinder girls you were dead ;/

♬ original sound - Sissy Hankshaw