Plussize model zweert bij deze verleidelijke jurk: «Zijn mond viel open toen hij me hierin zag» (foto)

Plussize model zweert bij deze verleidelijke jurk: «Zijn mond viel open toen hij me hierin zag» (foto)
Instagram / @alexaspasia

Alex Aspasia is een behoorlijk populair plussize model uit Florida. Ze heeft meer dan 200.000 volgers op TikTok en Instagram en deelde onlangs een video waarin ze een opmerkelijke jurk in de kijker zet. Het gaat om een zwarte jurk met kanten details en opvallende uitsnijdingen die 38 euro kost in de Britse webshop PrettyLittleThing. «Dames, koop deze jurk! Zijn mond viel open toen hij me hierin zag», spoort Alex haar volgers aan in de video.

Bewondering

Heel wat volgers zijn gefascineerd door de outfit. «Oh, wow! De outfit is geweldig en je ziet er fantastisch uit!», «Ik moet deze jurk hebben. Zo verleidelijk!», «Zo onvoorstelbaar mooi zeg!», «Ik wilde deze jurk hebben, maar nu ik jou ermee zie, lijkt het me ongepast voor op een huwelijk», wordt er gereageerd. «Nee inderdaad! Misschien moet je er een bodysuit onder dragen zodat het iets meer bedekt», antwoordt ze op die laatste opmerking.

Te gedurfd

Anderen vinden het kleedje dan weer iets te gewaagd. «Dat zou ik nooit durven aandoen!», «Dan kan je evengoed in je blootje uitgaan», «Om eerlijk te zijn past het bovenstukje niet goed bij jou. Je borsten zijn er te groot voor», en «Hmmm, je hebt iets nodig om ervoor te zorgen dat je borsten er niet uit vallen», lezen we ook.

TikTok / @alexaspasia

@alexaspasia

Aye 🍰 this lbd is from PLT ❤️ #biggirl #curvetok #curvy #curvytiktok #gifted

♬ original sound - Big Ty 💪🏽🐻❤️