OH NEE! Man gaat van glijbaan in zwembad, maar knalt op meisje: «Zo erg voor haar!» (video)

OH NEE! Man gaat van glijbaan in zwembad, maar knalt op meisje: «Zo erg voor haar!» (video)
TikTok / @adrian_lionsonly

Het incident speelde zich onlangs af in het Island Waterpark in de Amerikaanse staat Californië. Een man, ene Adrian, kreeg groen licht van de badmeester om van de waterglijbaan te gaan. Aan het einde van de glijbaan zat echter een meisje, wellicht omdat ze niet meer vooruit geraakte. De man kon haar niet meer ontwijken en raakte haar met hoge snelheid.

Geen verwondingen

Hij deelde de beelden ervan op TikTok, waar ze inmiddels al meer dan 11 miljoen keer bekeken werden. De man vindt het onbegrijpelijk dat de badmeesters de situatie niet beter ingeschat hebben. «Ze zeiden dat ik mocht vertrekken, maar ik botste op een klein meisje. Je kan haar horen schreeuwen, maar ik ben blij dat ze zich niet bezeerde. Badmeesters moeten beter opletten», schrijft hij erbij.

Schuld van badmeesters

Ook in de reacties leggen de meesten de schuld bij de badmeesters. «Waarom zat ze daar?!», «Het is niet haar schuld, ze is een kind. Het is de schuld van de badmeesters die niet goed opletten», «Zo erg voor haar!», en «Zelfs al zat ze daar gewoon, het is de taak van de badmeesters om ervoor te zorgen dat de glijbaan vrij is vooraleer iemand anders eraf gaat», wordt er gereageerd.

@adrian_lionsonly

Dumb lifeguards! #islandwaterpark #fyp #accident

♬ original sound - Adrian_LionsOnly