Model opgepakt nadat ze intiem filmpje opneemt op luchthaven: «Ongepast op een publieke plek» (video)

Model opgepakt nadat ze intiem filmpje opneemt op luchthaven: «Ongepast op een publieke plek» (video)
Twitter / @lokalanterbaik

De vrouw, die zich op OnlyFans Siskaeee noemt, ging naar de tweede verdieping van de parkeergarage van de luchthaven. Daar filmde ze zichzelf terwijl ze haar intieme delen toont en zichzelf pleziert. Achteraf deelde ze het filmpje, dat ongeveer anderhalve minuut duurt, op haar OnlyFans-pagina.

Openbare zedenschennis

De politie kreeg het filmpje, dat in oktober gemaakt werd, onder ogen. Aangezien het om zedenschennis gaat, werd de vrouw opgepakt. Ze riskeert een gevangenisstraf tot 18 jaar, zo beweert Daily Star.

Strenge regels

Muharomah Fajarini, hoofd van de lokale politie, bevestigt haar aanhouding. «Ze werd op 4 december aan het treinstation opgepakt door de politie en zal nu terechtstaan wegens openbare zedenschennis. Het is duidelijk dat ze het incident op voorhand gepland heeft aangezien ze geen ondergoed onder haar kleren droeg. Het is ongepast omdat het de intieme delen van een vrouw toont in een openbare ruimte. Op de luchthaven gelden strenge veiligheidsregels en dergelijk vulgair gedrag wordt daar niet getolereerd», klinkt het.

Hieronder de bewuste beelden, die gecensureerd werden, maar nog steeds expliciet zijn.