Influencer poseert naakt om aan te tonen dat ze er tijdens eisprong ‘voller’ uitziet: «Bedankt om zo eerlijk te zijn!»

Influencer poseert naakt om aan te tonen dat ze er tijdens eisprong ‘voller’ uitziet: «Bedankt om zo eerlijk te zijn!»
Instagram / @karinairby

Karina Irby is een 32-jarige influencer die achter het bikinimerk Moana Bikini zit. Ze deelt met haar 1,2 miljoen volgers regelmatig posts waarin ze body positivity promoot. Zo poseerde ze gisteren poedelnaakt om te laten zien wat een eisprong met haar lichaam doet en welke impact dat heeft op haar gemoed. «Voelen jullie je soms lelijk, waardeloos en uitgeput als je een opgeblazen gevoel hebt? Zo voelde ik me afgelopen nacht, ook al weet ik dat ik aan het ovuleren ben én dat ik veel gegeten heb en mijn lichaam daar dan op reageert. (...) Ik durfde niet naar mijn reflectie in de spiegel te kijken toen ik uit de douche stapte. Eén blik en ik zou me zo slecht voelen over mezelf.»

Durven laten zien

«Ik noem het een moment van zwakte en kwetsbaarheid, maar dan besefte ik dat IEDEREEN weleens zo’n gevoel heeft. (...) Dus dit ben ik. Opgeblazen. Soms kan je het gewoon niet verbergen, lichamelijk of geestelijk. Ik laat het aan iedereen zien zodat jullie het gevoel hopelijk herkennen», schrijft ze.

Dankbaar

Haar volgers zijn haar enorm dankbaar voor haar eerlijkheid. Velen herkennen het gevoel ook. «Je weet niet hoe hard ik dit nodig had vanavond. Bedankt om zo eerlijk te zijn!», «Ik voelde me gisteren exact hetzelfde in mijn kleedje. De dag begon goed, maar naargelang ik meer dronk en at, begon ik er voller uit te zien dan een van mijn zwangere vriendinnen», en «Ik denk dat we onszelf op een andere manier zien dan anderen naar ons kijken. Je foto is erg vrouwelijk, sexy, en letterlijk gloeiend. Ik weet hoe je je voelt, maar ik wil je bedanken voor je kwetsbaarheid», wordt er onder meer gereageerd.

Hieronder een foto op een ander moment: