Dit bedrijf betaalt je 10.000 dollar om jaar lang kaas te eten

Dit bedrijf betaalt je 10.000 dollar om jaar lang kaas te eten
Foto Pexels

Het Amerikaanse snackbedrijf Whisps heeft aangekondigd dat ze bereid zijn iemand 10.000 dollar te betalen om een jaar lang kaas te eten. Naast het loon krijgt de kandidaat ook een jaarvoorraad kaascrackers en mag de gelukkige nieuwe «geheime» smaken uitproberen. Ten slotte belooft de jobbeschrijving ook «kaasgerelateerde swag».

Vreemd sollicitatieproces

Om de juiste kandidaat te selecteren, heeft het bedrijf trouwens een erg creatief selectieproces. Tijdens de sollicitatie worden geïnteresseerden gevraagd om hun «cheesiest» grap te in te sturen en te antwoorden op de vraag: «Is een cheesesteak een sandwich?» Daarnaast zouden kandidaten gevraagd worden wat volgens hen de beste kaas is, aldus The Independent.

Cheese content officer

Wat de rol als Cheese Content Officer precies inhoudt, maakt Whisps duidelijk op de site. De gelukkige winnaar zal samenwerken met het Whisps communicatieteam om sociale media content te verbeteren door middel van directe feedback. Enkel kaas eten, zal dus niet voldoende zijn.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je solliciteren tot 17 juli. Je moet wel eerst naar Amerika verhuizen, want enkel Amerikaanse inwoners mogen meedoen. De winnaar van The Big Cheese Search wordt bekendgemaakt op 27 juli.