Bruid woedend op schoonzus vanwege outfit tijdens huwelijk: «Ze wist dat ik dat niet oké vond» (foto)

Bruid woedend op schoonzus vanwege outfit tijdens huwelijk: «Ze wist dat ik dat niet oké vond» (foto)
Pexels

De vrouw doet haar verhaal op Reddit. Ze had haar schoonzus op voorhand gevraagd wat voor jurk ze zou dragen tijdens haar huwelijk. De schoonzus verzekerde haar dat het een roestkleurig kleedje zou zijn, maar uiteindelijk daagde ze toch op in een witte jurk.

Champagnekleurige trouwjurk

Op een foto is de bruid met het boeket in haar handen te zien, naast de bruidegom en zijn zus. «Mijn schoonzus droeg een wit kleed dat lichter was dan het mijne. Het is moeilijk om te zien op de foto’s, maar mijn jurk was champagnekleurig», vertelt de bruid op Reddit.

Aandacht

Dat zette kwaad bloed bij de bruid én de bruidegom, de broer dus van de ongegeneerde vrouw. Toen hij het witte kleed van zijn zus zag, wilde hij haar vragen om weg te gaan. De bruid hield hem tegen om geen scène te maken. «Ze houdt van de aandacht en ik wilde niet dat onze grote dag overschaduwd werd door haar. Ze wist dat ik het niet oké vond als ze in het wit gekleed zou zijn. Ik wist pas op mijn trouwdag dat ze besloten had om toch geen roestkleurige, maar een witte jurk aan te doen», klinkt het.

Verontwaardigde reacties

Op Reddit wordt met verontwaardiging gereageerd op het tafereel. «Zo vreemd dat ze zich kleedt als een bruid op het huwelijk van haar broer», «Zonder het bruidsboeket zou ik niet zeker zijn wie de bruid was», en «Alles voor aandacht en drama», lezen we onder meer in de reacties.

Reddit