Ongevaccineerde vrouw doet oproep vlak voor ze sterft: «Laat je alsjeblieft vaccineren!» (video)

Ongevaccineerde vrouw doet oproep vlak voor ze sterft: «Laat je alsjeblieft vaccineren!» (video)
TikTok / @atasteofalex

Megan Blankenbiller deelde op 16 augustus een TikTok-video vanuit het ziekenhuis. Daarin legt ze uit dat ze besmet raakte met het coronavirus en hard afziet.

Verkeerde keuze

De 31-jarige vrouw uit Jacksonville (Florida) vertelt dat ze er spijt van heeft dat ze zich niet liet vaccineren. «Ik ben geen antivaxer, ik wilde gewoon zelf mijn research doen. Ik was bang en wilde het samen doen met mijn gezin, wat niet vanzelfsprekend is als niet iedereen er hetzelfde over denkt. Dat was fout van mij. Ik had er niet mee mogen wachten», klinkt het.

Overleden

Blankenbiller drukt iedereen op het hart om niet dezelfde fout te maken. «Zelfs al ben je maar voor 70 procent overtuigd om het vaccin te nemen, doe het dan alsjeblieft. Want hopelijk beland je dan niet in het ziekenhuis zoals mij. Het vaccin garandeert niet dat je geen corona meer kan oplopen, maar het zorgt voor bescherming waardoor je minder ziek zal worden dan ongevaccineerde mensen», besluit ze.

Haar video werd intussen al meer dan een miljoen keer bekeken. Jammer genoeg is de vrouw inmiddels overleden, ongeveer een week na de bewuste video.

@atasteofalex

**Also, Tonic Water. Nasty stuff but good for you!! Stay safe out there guys!

♬ original sound - It’s Alex, Betch. 💋