Vrouw bestelt trouwjurk, maar ze had nooit verwacht dat het er ZO slecht zou uitzien…

TikTok / @lillypuhalla

Een vrouw die binnenkort gaat trouwen vond online een heel goedkoop trouwkleed. Ze bestelde het, maar toen ze het paste, kon ze haar ogen niet geloven

Een trouwjurk die slechts 42 euro kost? Dat lijkt te mooi om waar te zijn. TikTokster Lilly dacht een koopje te doen en kocht het opvallende kleed met bloemen erop en een zwarte sleep via de website van Soda Club. Toen ze de jurk aandeed, besefte ze dat hij er helemaal niet zo mooi uitzag als op de website. Er waren wel degelijk bloemen op geprint en er hing een soort van sleep aan, maar het was echt geen zicht.

Gechoqueerd

Lilly deelde een video van haar teleurstelling op TikTok. “Je koopt best geen kleren bij die winkel”, knipoogt ze. De webshop zou intussen offline zijn. Heel wat volgers waren minstens even gechoqueerd door het resultaat. “Het ziet er zoveel slechter uit dan ik verwachtte”, “Dat lijkt op een fancy badpak”, en “Maar waarom zou je zoiets willen dragen, zelfs de jurk zoals op de website getoond?”, klinkt het onder meer in de reacties. Op die laatste vraag antwoordde Lilly het volgende: “Ik was echt aan het overwegen om hem op mijn huwelijk te dragen”, zucht ze.

@lillypuhalla

yeah so f*ck soda club if they ever appear again you should probs avoid ##greenscreen ##whatiwanted vs ##whatigot##fail

♬ original sound – Madeline