OMG! Dronken vrouw verliest haar voorste tanden bij valpartij (video)

TikTok / @autumncathey6

Een Amerikaanse vrouw heeft in een dronken bui haar gebit om zeep geholpen. Ze smakte tegen de grond en verloor al haar voorste tanden. Gelukkig stellen zij en haar gebit het intussen goed.

Autumn Cathey hield onlangs met wat vrienden een wedstrijdje ‘om ter meeste mimosa’s drinken’. Dat is een cocktail van champagne en gekoeld citrusvruchtensap. De 26-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Delaware had er al zeker zeven naar binnen gespeeld toen ze besloot om in de nek van een vriend te kruipen.

Stevige klap

Jammer genoeg eindigde haar staaltje acrobatie in een genadeloze smak tegen de grond. Vooral haar gebit moest de impact bekopen. Haar voorste tanden waren immers nergens meer te bespeuren, behalve dan ergens op de grond.

Trauma

De beelden spreken boekdelen en het ziet er allemaal vreselijk uit, maar intussen heeft haar gebit een groot onderhoud gekregen. “Alles is oké met mij. De dokters lijmden mijn tanden terug in mijn gebit. Ik heb wel een klein trauma opgelopen van het voorval”, reageerde ze op TikTok.

TikTok / @autumncathey6