Smulpapen opgelet: McDonald’s komt met deze nieuwe snacks

Foto Unsplash

Er zijn weer nieuwe lekkernijen te verorberen bij de McDonald’s. Naast de nieuwe burger, ‘De Smokey Sam’, heeft de fastfoodketen ook twee nieuwe snacks voor de lekkerbekken op de markt gebracht.

‘De Smokey Sam’, de nieuwe McDonald’s burger met twee plakken rundvlees, cheddarkaas, bacon, uitjes en barbecuesaus belooft veel goeds voor liefhebbers van de Maestro-burgerserie. Dat is nog niet alles: je gewone frietjes bij een menu kan je vanaf nu inruilen voor ‘Cheese & Bacon McFlavor fries’. Dat moet pas écht genieten zijn. Ze zijn (over)loaded met kaas en spek die voor een spectaculaire frietbeleving zorgt.

Dessert

Nu de dagen weer wat warmer worden, gaan ijsjes weer als zoete koek over de toonbank. De fastfoodketen heeft ook gedacht aan een nieuw smaakje voor een echte klassieker. We kennen al wat langer de McFlurrysmaken Lotus Speculoos, M&M’s en OREO, maar nu komt McDonald’s met de smaak ‘Snickers’. De nieuwe McFlurry is gemaakt van verfrissend vanille-ijs, een vleugje chocolade, geroosterde pinda’s en een goede laag karamelsaus. Kun jij hem weerstaan?