Plannen voor Plopsalandattractie van TikTok-duo CEMI on hold gezet

Foto BelgaImage / JAMES ARTHUR GEKIERE

Plopsaland heeft besloten om toch geen attractie te vernoemen naar het bekende TikTok-duo Céline en Michiel. Op sociale media ging gisteren een petitie rond tegen de plannen van Plopsaland om de naam van de ROX-Flyer te veranderen tot de CEMI-Flyer. De ruim 50.000 handtekeningen maakten dat het project nu voorlopig on hold staat.

De naamsverandering van Plopsalandattractie Rox-Flyer naar CEMI-Flyer, vernoemd naar het bekende TikTok-duo Celine en Michiel, gaat voorlopig niet meer door. Op sociale media lieten heel wat mensen weten dat ze het niet vonden kunnen dat de Rox-Flyer omgedoopt zou worden naar CEMI.

On hold

Door alle ophef heeft Plopsaland besloten om even te wachten de transformatie van de attractie. “Voor de parken in België, Nederland, Duitsland en Polen was Plopsa in gesprek met verschillende influencers om samen met hen fanweekends en korte, tijdelijke pop-up attracties te installeren in hun parken. Dat gezien de populariteit van verschillende social media kanalen”, zo luidt het in een persbericht. “Maar gezien de commotie die hierover online tussen voor- en tegenstanders gaande is, besliste Plopsa zonet om die projecten tijdelijk on hold te zetten.”

@celinedept

Try this 🙈 @michielcallebaut

♬ original sound – Celine Dept