BIZAR. Nederlandse kapper gaat viraal met full face harsvideo’s

Foto Pixabay

Renaz Ismael, een kapper uit Boxmeer, is viraal gegaan op TikTok met zijn video’s waarin hij volledige gezichten van klanten harst. Hij bedekt de gezichten met een dikke laag groene smurrie, die hij er vervolgens aftrekt. De klant wandelt daarna met een glad, haarloos babygezichtje weer naar buiten. Inmiddels heeft hij in totaal al 12.8 miljoen likes verzameld op zijn video’s.

@kapsalonfreedomboxmeer

##viral ##viral ##viral ##fooryou ##voorjou ##KerstInHuis ##tagfriends ##tagjevrienden👭👫👬😅😅 ##tagboef @boef ##gwnboefman

♬ origineel geluid - Kapsalonfreedom

De 25-jarige eigenaar van Kapsalon Freedom schijnt niet helemaal pijnloos te werk te gaan. Vooral niet wanneer de oor- en neusharen eruit worden getrokken, lieten klanten weten. “Het resultaat is een heel schoon en ook zacht gezicht. Het ziet er ook heel fris uit”, vertelde de kapper eerder in een artikel van Omroep Brabant.

@kapsalonfreedomboxmeer

##viral ##viral ##viral ##tagjevriend ##voorjou ##fooryou ##tiktok ##vrijheid ##kapsalonfreedomboxmeer ##boxmeer ##nederland

♬ origineel geluid - Kapsalonfreedom

Wenkbrauwloos

Het is opvallend om te zien dat vaak het hele gezicht bedekt wordt met de groene hars. De neus, oren en de nek worden namelijk ook niet vergeten. Mensen die de video’s voor het eerst zien, zijn vaak bang dat de wenkbrauwen er ook worden afgetrokken. Gelukkig heeft Renaz daarover nagedacht toen hij de harstechniek bedacht, want over de wenkbrauwen plakt hij gewoon een stukje papier.