Met deze topsporter deelt Kendall Jenner het bed

Foto AFP / K. Cox

Na maandenlange speculatie heeft Kendall Jenner eindelijk bevestigd dat ze iets heeft met topbasketter Devin Booker. Het model plaatste ter ere van Valentijn op Instagram een romantisch kiekje van haar en Devin, al is zijn gezicht maar gedeeltelijk zichtbaar.

Er gingen al maanden geruchten dat de twee een setje waren. Kendall en Devin hielden echter al die tijd de lippen stijf op elkaar. Voor zij die het niet weten: de 24-jarige Devin Booker is een Amerikaanse basketter die uitkomt voor de Phoenix Suns. Het paar werd voor het eerst samen gespot in april vorig jaar. Het lijkt erop dat Jenner wel een boontje heeft voor basketters, eerder had ze ook al een relatie met Ben Simmons en Kyle Kuzma.

“Whew”

De geruchten rond haar relatie met Booker gingen nog harder rond nadat hij werd gespot op de beruchte Tahiti-reis die Kim Kardashian organiseerde voor haar 40ste verjaardag. Hij woonde ook Kendalls Halloween-verjaardagsfeestje bij, en plaatste een foto van haar op zijn eigen Instagramverhalen, met het onderschrift “whew”.  En iedereen weet wat dat betekent!