Influencer toont littekens van haar borstverkleining: “Ik hou ervan!” (foto)

Instagram / @_nelly_london

Een Britse influencer heeft een foto gedeeld van de littekens die ze overgehouden heeft aan haar borstverkleining van enkele jaren geleden. “Ik heb er geen spijt van. Integendeel, ik ben erg trots om mijn littekens te laten zien”, klinkt het.

Nelly London is een 27-jarig Instagrammodel uit Brighton dat body positivity promoot. Vroeger had ze een HH-cup en die maakte haar erg onzeker. Daarom besloot ze zeven jaar geleden om een borstverkleining te ondergaan.

Complicaties na operatie

Enkele dagen na de operatie voelde ze een stekende pijn aan haar borsten. Haar lichaam stootte de interne hechtingen af waardoor ze opnieuw onder het mes moest. Uiteindelijk herstelde ze negen maanden lang van de operatie.

Hoewel de operatie dus niet zoals gepland verliep, heeft ze er geen spijt van. “Integendeel, ik ben erg trots om mijn littekens te laten zien. Ik maak er veel foto’s van en deel ze op Instagram. Ik ben er openlijk trots op omdat het zo’n lange weg voor mij geweest is”, vertelde ze aan BBC Three.

Prachtig kunstwerk

Onlangs plaatste ze zo’n foto van haar littekens op Instagram. “Vreemd om te bedenken dat ik ooit gedacht heb dat mijn lichaam niet goed genoeg was. Nu weet ik tenminste dat het een prachtig kunstwerk is en zal ik die schoonheid nooit meer vanzelfsprekend vinden. Oh ja, de striemen waren paars vandaag. Ik hou ervan hoe ze voortdurend veranderen”, schrijft ze erbij.

Zelfvertrouwen

Haar volgers vinden het erg moedig dat ze dit durft te tonen. “Prachtig lichaam en leuk om eindelijk eens echte vrouwen te zien. Het geeft mezelf tevens meer zelfvertrouwen” en “Knap dat je dit met je volgers durft te delen”, klinkt het onder meer.