OH NEE! Vrouw stuurt cv naar werkgever, maar begaat GÊNANTE blunder (video)

TikTok / @marissasid21

Een Amerikaanse vrouw heeft een flater begaan bij het zoeken naar werk. Ze vergat immers de foto op haar cv aan te passen en toen ze het opmerkte, was het te laat

Marissa Sidwell is een 21-jarige pas afgestudeerde vrouw uit Florida. Onlangs vond ze online een openstaande job waarin ze geïnteresseerd was. Ze maakte haar curriculum vitae op en mailde het naar de werkgever.

Nadien ontdekte ze dat ze de foto die standaard bij het ontwerp van het cv kwam, was vergeten aan te passen. Ze had dus een cv opgestuurd waarop een lachende man te zien is.

Gevoel voor humor

Marissa deelde de blunder op TikTok, waar de video viraal ging met meer dan 4 miljoen views. “Vind jij dat je een slechte dag hebt? Ik verstuurde zonet dit cv zonder de standaardfoto te veranderen”, schreef ze erbij.

Haar volgers lagen in een deuk, maar sommigen steunden haar ook door te zeggen dat als ze niet aangenomen wordt, ze er niet mee hoeft in te zitten omdat de werkgever dan geen gevoel voor humor heeft. Anderen gaven mee dat je tegenwoordig geen foto meer hoeft toe te voegen aan een cv.

@marissasid21

You think you’re having a bad day? I just sent this resume without changing the template picture (repost cuz y’all spammed my number) ##fyp

♬ original sound – Marissasid21