Dit wordt dé bikinitrend deze zomer (foto's)

Het voelt nog niet meteen als bikini season, maar na deze donkere tijden wacht natuurlijk de zomer. En wie beter dan de Kardashians om de grootste bikinitrend van het seizoen te introduceren?
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Afgelopen weekend postte Kylie enkele paradijselijke foto's waarop ze een opmerkelijke blauwe bikini droeg. Hoewel de kiekjes bedoeld waren om haar Kylie Skin zonnebrand te promoten, waren vele ogen ergens anders op gericht.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ze draagt namelijk een felblauwe bikini met een hoog uitgesneden broekje, waardoor haar rondingen beter uitkomen. Het meest opmerkelijke is echter dat ze haar top ondersteboven draagt.

Zus Kourtney ging haar vooraf

Er lijkt wel een slim plan achter de foto te schuilen, wan halfzus Kourtney Kardashian postte al eerder een foto waarop ze haar bikinitop op gelijkaardige wijze droeg. Het moge duidelijk zijn: de Kardashians introduceren dé bikinitrend van 2021.

De bikinitrend van de Kardashians is eigenlijk een variatie op de zogenaamde triangl bikini. Daarmee werd ook Kendall Jenner vorig jaar al gespot terwijl ze haar bikinitop anders droeg dan normaal.

Dit bericht bekijken op Instagram