Vrouw gechoqueerd wanneer ze van haar date GEMEEN bericht krijgt dat bedoeld was voor zijn vrienden (foto)

Pexels

Een vrouw ging onlangs op date met een man. Achteraf kreeg ze van hem een grof bericht dat helemaal niet voor haar bedoeld was. Ze antwoordde hem dan maar in dezelfde stijl.

De vrouw deelde het tafereel op TikTok. Ze legde uit dat ze al een jaar met iemand praat en onlangs met hem op date ging. Na de date stuurde ze de man dat ze een leuke avond had gehad. “Ja, ik ook”, reageerde hij.

Vreemd genoeg kreeg ze daarna het volgende bericht van hem: “Oké, jongens, wie wil haar nu?”. Het bericht was duidelijk voor zijn vrienden bedoeld, maar hij stuurde het per ongeluk naar haar. De vrouw reageerde als volgt: “Haha, veel geluk, bro”.

Zo lang in het praatstadium?

De video werd al meer dan 124.000 keer bekeken. Heel wat mensen steunden haar, al vonden sommigen het vreemd dat ze zo lang met hem praatte alvorens op date te gaan. “Sommige mensen zijn zo gemeen” en “Het spijt me dat je dit moest overkomen, maar een jaar lang praten en dan pas op date? Drie maanden praten is meer genoeg”, lezen we onder meer.

@directioner4l1feimagine being in the talking stage for a year with this guy lolll always a jake ##fyp ##foundaguytoldmeiwasastar ##jake ##weirdtext ##fboy ##greenscreen♬ original sound – Rachel Wilson🤍